steroizi

steroizi, testosteron enantat iran teheran aburelian, testosteron enantat arabesc


Bine ati venit, Intra in cont / Cont Nou

Newsletter

Tags

steroizi steroizi anabolizanti vand steroizi steroizi de vanzare steroizi ieftini steroizi originali anabolizante preturi steroizi steroizi masa musculara steroizi anabolici steroizi injectabili steroizi orali cicluri steroizi definire testosteron primobolan masa si forta masa musculara vand testosteron vermodje hormoni hormoni de crestere sustanon hgh vand sustanon danabol vand primobolan sustanon de vanzare vand danabol winstrol vand anapolon slabire trenbolon testosteron anapolon forta vand steroizi. vand testosteron Masteron forta . Trenbolon Enanthat oxandrolon vand steroizi la cele mai bune p Winstrol Vermodje Tri trenbolon parabolan anavar de diamond. sustanon Titan Pharma Turanabol Vermodje drostanolon para titan. masa musculara si forta crestere masa musculara ciclu tamoxifen Trenbolone acetat 76 mg Testosteron Propionat Vermodje anabolizante. arimidex de vanzare primo titan. primover volumizare rapida vand clomid boldenone krafting trenbolon acetat vand arimidex. trenbolone acetate titan testosteron mix kigtropin winstrol injectabil krafting Pregnil organon Olanda. masa vand pregnil organon trenbolone enanthate nandrolona oxymethalon. testosteron propionat krafting p winstrol titan healthcare boldenon euthirox masteron titan pharma Masteron Vermodje deca diaoxy 50 mg deca-rolon steroizi anabolizanti. cicluri definire t4 sau euthirox Boldenon Titan Pharma Boldenon Vermodje cicluri . toata gama de steroizi marca tit trenaver h testosteron enantat arabesc Deca-durabolin Titan Pharma Sustanon 250 Vermodje efedrina injectabila testosteron enantat Krafting syn cuts titan pharma masa musculara. sus 250 Titan.

Steroizi de vanzare anabolizanti, vand steroizi, steroizi anabolici, anabolizante, steroizi danabol, sustanon, testosteron, hormoni, hgh, anapolon

Testosteron enantat

Testosteron enantat Iran-Teheran 250mg/ml

Detalii produs


7.99 Lei

iran teheran

Steroidul Testosteron Enantat este un testosteron in ulei, injectabil, creat pentru a creste nivelul testosteronului in corp pentru aproximativ 2 saptamani. In scopuri medicale este unul dintre cei mai utilizati steroizi pe baza de testosteron.

Steroidul Testosteron Enantat este un hormon foarte puternic. Steroidul Testosteron Enantat aduce castiguri in masa musculara notabile ca orice steroid pe baza de testosteron. Pe langa masa musculara Steroidul Testosteron Enantat aduce si castiguri in forta. Deoarece testosteronul se converteste repede in estrogen toate efectele secundare negative sunt de asteptat.


Masa musculara castigata cu ajutorul Steroidului Testosteron Enantat este acompaniata si de retentie de apa.

Tamoxifen sau alte medicamente anti-estrogen sunt necesare in timpul ciclului m sub sfarcuri. Asta va duce la o tolerare mult mai buna a steroidului si va diminua mult efectele negative. mai ales daca apar semnele ginecomastiei.

Desi este activ in corp pe perioade mult mai lungi, Steroidul Testosteron Enantat se injecteaza de doua ori pe saptamana pentru a mentine nivele constante in sange. O doza tipica este de 250-800 mg/saptamana pentru a vedea rezultate impresionante. Trebuie cunoscut ca desi au aparut multi steroizi pentru masa musculara, steroizii pe baza de testosteron injectabili au ramas agentii anabolizanti numarul unu intre culturisti. Argumente stiintifice nu prea sunt deoarece o mare parte din acel castig este de fapt retentie de apa si nu muschi calitativ. Mega-dozarea este ineficienta din acest motiv si din cauza costurilor acestor steroizi.

Tineti minte ca orice testosteron injectabil duce la suprimarea rapida a productiei naturale de testosteron. Din aceasta cauza dupa un ciclu cu Steroidul Testosteron Enantat este foarte necesara terapia post-ciclu - HCG, Clomid, Tamoxifen. Este necesar pentru a evita colapsul hormonal de dupa terminarea unui ciclu cu steroizi. O alta metoda prin care puteti evita colapsul hormonal este ca pe finalul ciclului sa schimbati Steroidul Testosteron Enantat cu Steroidul Deca-Durabolin. In doze de aproximativ 200-400 mg/saptamana, pentru o luna doua. In aceasta procedura de finalizare a ciclului se incearca transformarea apei retinute in muschi, in muschi de calitate. Bineinteles, tot este necesara terapia post ciclu.


ATENTIE !
PENTRU A FACE O COMANDA ESTE NECESAR COMPLETAREA TUTUROR DATELOR NUME, ADRESA, NUMAR DE TELEFON SI MODALITATEA DE TRANSPORT (CURIER 20 LEI). COMANDA MINIMA ESTE DE 100 LEI

ATENTIE : COLETUL SE POATE VERIFICA INAINTE DE A EFECTUA PLATA!

Cos cumparaturi  

(empty)
Steroizi - Informatii Steroizi